Mastery of Form

 • Mastery of Form. Feb 1-3, 2014, Netherlands
 • With Bart ten Berge & Georgi
 • Advanced seminar for graduates of the Healing Principle.
 • In Dutch & English
 • 130328142400-large
 • Drie dagen “Mastery of Form”.De data van deze cursus zijn verplaatst van 8 t/m 10 naar 1 t/m 3 Februari.“There has never been and will never be another expression or manifestation of form as you in this moment”.
  Georgi

  Dienstbaarheid, bevrijding en eenheid:

  Bijna elk moment van ons leven geven we vorm aan onszelf. We hebben de neiging om ons te identificeren met de vorm die we aannemen, dat ben ik.

  Hoe meer we ons aan een bepaalde vorm vasthouden, hoe meer we ons op een op den duur gevangen gaan voelen in die vorm.

  De behoefte om vorm te geven aan onszelf en aan ons leven komt voort uit een diepe innerlijke passie. Een passie om te leven, om goed te doen. In de kern van deze passie is het besef aanwezig dat al onlosmakelijk met elkaar verbonden is, één is.

  Vanuit deze diepe, vaak verborgen passie wordt ons duidelijk dat elke vorm die we aannemen niet alleen onlosmakelijk verbonden is met het geheel maar, maar ook ten dienste staat aan het geheel.

  In deze workshop geven we kennis en “tools” om ons vrijer te voelen in de vormen die we aannemen. Om de innerlijke ruimte te creëren om de vorm te laten ontstaan die op dat moment het meest noodzakelijk is, het meest juist is. En om van die vorm weer afscheid te kunnen nemen en haar te laten evolueren tot de volgende vorm. Een dans waarin individualiteit en eenheid samen komen.

  “Yet to sit among others and to truly move into the clear experience of unity is deeply liberating and by degrees, shockingly obvious. Our existence which we have swaddled for so long is in its purity the same as theirs. Our consciousness, when unhooked from identity and expanding, is a shared field and nothing needs to be defended. Our awareness as a shared plane of being, undefined by what is happening, what is resolving, or the weather of feeling, it is one source, uniquely and individually expressed”. Georgi

  Drie dagen intensieve training rond het thema “ Mastery of Form”.

  Data: 1, 2 en 3-2-2014, van zaterdag t/m maandag.

  Tijd: Van 10.00- tot 18.00 uur.

  Plaats: Centrum Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1-3 te Havelte, gebouw 2

  Prijs: € 350,-

  Betaling: Van te voren op rekeningnr. 42.90.42.221 t.n.v. B.S.L. ten Berge

  “This affinity between universal will and individual expression means that the degree of suffering and waste is minimal. The form we take manifests precisely according to the highest needs of the moment”. Georgi

  Wij verheugen ons erop jullie weer te ontmoeten!

  Georgi en Bart